Servicii

B2Kapital Finance IFN S.A. ofera servicii financiare conform autorizatiei detinute, in special servicii de administrare credite, printr-o abordare flexibila si solutii reciproc avantajoase.

Servicii de calitate: In toate activitatile noastre, ne concentram pe o calitate ridicata a serviciilor oferite clientilor si partenerilor nostri. La B2Kapital Finance IFN S.A., ca subsidiara a Grupului B2Holding, dispunem de informatiile si abilitatile necesare pentru a furniza cele mai bune servicii financiare si cele mai eficiente solutii.

Avantajele noastre:

  • Partener de incredere: Suntem un partener corect si serios.
  • Expertiza noastra: Impartasim expertiza, informatii, precum si cele mai bune practici si standarde de conduita etica. Pentru o dezvoltare solida, ne concentram pe atragerea de resurse umane cu cele mai relevante cunostinte si experienta adecvata.
  • Flexibilitate si atentie pentru Clientii nostri: Oferim solutii flexible care tin cont de situatiile particulare, interesele si drepturile clientilor nostri.
  • Incredere si Integritate: Standardele etice si profesionale ale conducerii si angajatiilor sunt demonstrate in activitatea zilnica si sunt esentiale pentru clientii si partenerii nostri.